Ajankohtaista

Helpota kulukorvausrumbaa K-Latauksen Yritystilillä

30.6.2023

Artikkelin kuva

K-Latauksen Yritystili mahdollistaa yrityksen autojen lataamisen yhdellä kuukausilaskulla, vapauttaen työntekijät kululaskujen tekemisestä. Yritystili sopii kaikille yhtiön autoille. Käyttäjätilit ja tarvittavat RFID-lataustunnisteet ovat maksuttomia, vain ladattu sähkö maksaa.

K-Latauksen kattava latausverkko mahdollistaa sujuvan autoilun koko maassa, myös työasioissa. Yrityksen autoja ajaessa latauslaskujen käsittely voi kuitenkin olla turhauttavaa: Käytettäessä omaa käyttäjätunnusta täytyy pieniä latauskuluja hakea työnantajalta takaisin kululaskuilla. Tämä aika on pois varsinaisesta työnteosta.

K-Lataus Yritystili on ratkaisu tähän ongelmaan. Autoa ajetaan ja ladataan kuten ennenkin, eli käytössä on oma tuttu käyttäjätunnus älypuhelinsovelluksessa tai RFID-tunnisteella. Latauslasku ei kuitenkaan tule omalle luottokortille maksettavaksi, vaan se kerätään K-Lataus Yritystiliin ja laskutetaan yhdellä laskulla kerran kuukaudessa suoraan yritykseltä. Työntekijöiden ei siis tarvitse enää tehdä kululaskuja latauksista.

Vain yksi lasku kuukaudessa

Yritystiliin liitettäviä käyttäjätunnuksia hallitaan Yritystili-Portaalissa, joka on web-selaimella käytettävä hallintajärjestelmä. Sen avulla yrityksen nimetty ylläpitäjä voi liittää ja poistaa tunnuksia Yritystilistä.

Käyttäjätunnusten luonti ja muu Yritystilin käyttö on yritykselle täysin maksutonta, käyttäjille postitettavia RFID-tunnisteita myöten. Vain ladatusta sähköenergiasta laskutetaan yleisen K-Latauksen hinnaston mukaisesti.

Yrityksen pääkäyttäjän on mahdollista luoda myös kokonaan uusia käyttäjiä yrityksen autoilijoille. Tämä saattaa olla tarpeen myös tilanteessa, jossa työntekijällä on K-Lataus-käyttäjätunnus omassa käytössä. Tällöin yrityskäyttöön on luotava erillinen K-Lataus-tili työnantajan yrityssähköpostilla.

Joustava tunnusten hallinta ja hyvä raportointi

Yritysilissä luoduille käyttäjätunnuksille voi halutessaan asettaa automaattisen sulkeutumispäivän. Esimerkiksi määräaikaisten työntekijöiden osalta viimeinen tunnuksen käyttöpäivä on tavallisesti tiedossa jo hyvissä ajoin.

Portaalista löytyy myös perusteellinen raportti kuukauden lataustapahtumista. Se kattaa yksittäisen lataustapahtuman tarkkuudella latauksen alkamis- ja päättymisajankohdan sekä ladatun energiamäärän. Raportilla voidaan myös esimerkiksi erotella lataustapahtumat käyttäjien ja kustannuspaikkojen mukaan, jolloin raportti sopii sellaisenaan yrityksen kirjanpitoon.

Lisätietoa Yritystilistä sekä K-Latauksen hinnat löydät osoitteesta k-lataus.fi/yritystili. Samassa osoitteessa voit tehdä yritystilihakemuksen omalle yrityksellesi.

Teksti: Tuomas Sauliala

Sinua saattaa kiinnostaa myös

Näytä kaikki
x

Anna palautetta

Kehitämme palveluitamme jatkuvasti asiakkaidemme toiveiden ja tarpeiden mukaan. Annathan siis meille palautetta, jotta voimme kehittää toimintaamme.

Hups, nyt taisivat kaapelit mennä ristiin, ja palautteesi lähettämien epäonnistui. Kokeilethan hetken kuluttua uudelleen. Mikäli palautteen lähetyksessä on vielä ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme numerossa 0207 350 333.
Kiitos viestistäsi!
Lähetä
x

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaamalla uutiskirjeemme saat säännöllisesti tietoa ja uutisia K-Lataus-verkoston rakentamisesta sekä siihen liittyvistä palveluista. Voit perua tilauksen milloin haluat. Pysy siis uutistemme etulinjassa ja tilaa uutiskirjeemme!

Hups, nyt taisivat kaapelit mennä ristiin, ja uutiskirjeen tilaaminen ei onnistunut. Kokeile hetken päästä uudestaan. Mikäli tilaamisessa on vielä ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.
Kiitokset uutiskirjeemme tilaamisesta!
Lähetä
x

Tilaa K-Lataus-tunniste

Hienoa, että haluat K-Lataajaksi! Pääset käyttämään latauslaitteita tilaamalla ilmaisen K-Lataus-tunnisteen, jonka voit ripustaa vaikkapa autosi avaimeen. K-Lataus-tunniste lähetetään sinulle toimittamalla se antamaasi osoitteeseen viikon sisällä. Saat onnistuneesta tilauksesta vahvistuksen K-Tunnuksen luomisen yhteydessä rekisteröimääsi sähköpostiosoitteeseen.

Hups, jokin meni pieleen tunnisteesi tilaamisessa. Kokeile hetken päästä uudelleen. Mikäli tilaamisessa on ongelmaa, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme numerossa 0207 350 333 tai lomakkeella.
K-Lataus-tunnisteen tilaus onnistui. Toimitamme sen sinulle viikon sisällä. Tarkistathan vielä tilausvahvistuksen sähköpostistasi. Huomioithan, että vahvistuksen saapumisessa voi kestää muutamia tunteja.
Lähetä