Ajankohtaista

IONITY-suurteholatauspisteiden hinta muuttuu 11.3.2020

11.3.2020

Artikkelin kuva

K-Latauksen suurteholatausta tarjoava kumppani IONITY on tehnyt muutoksia hinnoitteluunsa. Tammikuun lopusta lähtien IONITY:n oman sovelluksen kautta ladattaessa palvelun hinta on ollut 0,79 € / kWh. 11.03.2020 alkaen K-Lataus-palvelun kautta käytettäessä IONITY-lataamisen hinta on rekisteröityneille asiakkaille 0,95 € / min. K-Latauksen asiakkaat saavat jatkossakin IONITY-latauksista Plussa-pisteitä, mikäli lataamiseen käytetään K-Lataus-palvelua.

IONITY-suurteholatauspisteitä voi käyttää myös autovalmistajien omien sovellusten kautta ja tarkat hinnat voi tarkistaa kultakin latauspalveluntarjoajalta.

Mikä on IONITY-latausasema ja missä ne sijaitsevat?

IONITY-asemat täydentävät K-Latausta ja koko suomalaista julkista latausverkostoa, sillä ne tarjoavat nopeinta mahdollista latausta siellä, missä ajetaan pitkiä välimatkoja. IONITY-latausasemat tarjoavat jopa seitsemän kertaa nykyisiä pikalatauspisteitä nopeampaa latausta. Mikäli ladattava auto voi hyödyntää koko 350kW:n lataustehoa, parhaimmillaan 15 minuutissa voi ladata noin 300 kilometriä toimintamatkaa. IONITY:n suurteholatausasemat toimivat eurooppalaisella CCS-latausstandardilla.

IONITY ja K-Lataus avasivat loppuvuodesta 2019 Suomen nopeimmat latausasemat Lahteen Neste K Kariston, Hämeenlinnaan K-Citymarket Tiiriön sekä Paimio Neste K:n pihalle.

Sinua saattaa kiinnostaa myös

Näytä kaikki
x

Anna palautetta

Kehitämme palveluitamme jatkuvasti asiakkaidemme toiveiden ja tarpeiden mukaan. Annathan siis meille palautetta, jotta voimme kehittää toimintaamme.

Hups, nyt taisivat kaapelit mennä ristiin, ja palautteesi lähettämien epäonnistui. Kokeilethan hetken kuluttua uudelleen. Mikäli palautteen lähetyksessä on vielä ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme numerossa 0207 350 333.
Kiitos viestistäsi!
Lähetä
x

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaamalla uutiskirjeemme saat säännöllisesti tietoa ja uutisia K-Lataus-verkoston rakentamisesta sekä siihen liittyvistä palveluista. Voit perua tilauksen milloin haluat. Pysy siis uutistemme etulinjassa ja tilaa uutiskirjeemme!

Hups, nyt taisivat kaapelit mennä ristiin, ja uutiskirjeen tilaaminen ei onnistunut. Kokeile hetken päästä uudestaan. Mikäli tilaamisessa on vielä ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.
Kiitokset uutiskirjeemme tilaamisesta!
Lähetä
x

Tilaa K-Lataus-tunniste

Hienoa, että haluat K-Lataajaksi! Pääset käyttämään latauslaitteita tilaamalla ilmaisen K-Lataus-tunnisteen, jonka voit ripustaa vaikkapa autosi avaimeen. K-Lataus-tunniste lähetetään sinulle toimittamalla se antamaasi osoitteeseen viikon sisällä. Saat onnistuneesta tilauksesta vahvistuksen K-Tunnuksen luomisen yhteydessä rekisteröimääsi sähköpostiosoitteeseen.

Hups, jokin meni pieleen tunnisteesi tilaamisessa. Kokeile hetken päästä uudelleen. Mikäli tilaamisessa on ongelmaa, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme numerossa 0207 350 333 tai lomakkeella.
K-Lataus-tunnisteen tilaus onnistui. Toimitamme sen sinulle viikon sisällä. Tarkistathan vielä tilausvahvistuksen sähköpostistasi. Huomioithan, että vahvistuksen saapumisessa voi kestää muutamia tunteja.
Lähetä