Ajankohtaista

K-Lataus-asemia on nyt sadan kaupan yhteydessä

2.2.2022

Artikkelin kuva

K-Lataus avasi viime vuonna 22 uutta asemaa. Nyt asiakkaat voivat ladata autoaan jo yli 100 eri K-kaupan yhteydessä ympäri Suomen. Koko vuoden latausmäärät kasvoivat 131 prosenttia verrattuna edelliseen vuoteen. Kasvu oli suurempaa kuin vielä alkuvuonna ennustettiin.

Lataustapahtumia oli joulukuussa jo yli 40 000. Lisäksi asiakaskunta yli kaksinkertaistui vuoden aikana, minkä lisäksi viimeisellä neljänneksellä aktiivisten käyttäjien määrä lähes kolminkertaistui verrattuna samaan ajanjaksoon vuonna 2020.

”Viime vuonna myimme sähköä reilusti enemmän kuin alun perin odotimme. Lukujen takana näkyy sähköautojen myynnin huikea kasvu, jota K-Auto kirittää etujoukoissa. Myymistämme uusista autoista jo noin joka viides on sähköauto, kun vastaava luku kaikkien Suomessa myytävien uusien autojen kohdalla on 10 %. Lisäksi latausmäärien kasvuun vaikuttivat avaamamme uudet asemat”, kertoo Keskon autotoimialan palveluliiketoiminnasta ja K-Latauksesta vastaava johtaja Tom von Bonsdorff.

Suurteholatauspisteet nousivat asiakkaiden suosioon

Uusia asemia avattiin vuoden aikana 22 ympäri Suomea aina Helsingistä Kuusamoon saakka. Näistä asemista lähes kaikki tarjoavat autoilijoille nopeaa pika- tai suurteholatausta. Kaikki K-Lataus-asemilta ladattava sähkö on uusiutuvaa energiaa ja kotimaisella tuulivoimalla tuotettua. Uusista asemista erityisen suosittuja ovat olleet isoihin kaupunkeihin avatut, suurteholatausta tarjoavat asemat, kuten K-Citymarket Palokka Jyväskylässä, K-Citymarket Lielahti Tampereella sekä K-Supermarket Viikki Helsingissä.

”Olemme erittäin tyytyväisiä siihen, että toisesta poikkeusvuodesta huolimatta kasvatimme asemiemme määrää reilusti, jopa enemmän kuin alkuvuodesta suunnittelimme. Uudet asemat on otettu asiakkaidemme keskuudessa vastaan hienosti, ja kysynnän kasvaessa uusia asemia avataan koko ajan enemmän”, von Bonsdorff kertoo.

Panostus pika- ja suurteholatauspisteisiin jatkuu tulevana vuonna

Vuonna 2022 K-Lataus jatkaa laajentumistaan ja uusia asemia avataan merkittävästi enemmän kuin viime vuonna.

”Tänäkin vuonna tulemme panostamaan erityisesti pika- ja suurteholatauspisteiden verkostomme kasvattamiseen. Haluamme tarjota kattavat latausmahdollisuudet siellä missä tarvetta on, eli suurissa kaupungeissa sekä isojen teiden varsilla. Näin teemme latauksesta helppoa ja nopeaa, lataa asiakas autoaan sitten kaupassakäynnin lomassa tai matkustaessaan ympäri Suomea”, von Bonsdorff summaa.

Sinua saattaa kiinnostaa myös

Näytä kaikki
x

Anna palautetta

Kehitämme palveluitamme jatkuvasti asiakkaidemme toiveiden ja tarpeiden mukaan. Annathan siis meille palautetta, jotta voimme kehittää toimintaamme.

Hups, nyt taisivat kaapelit mennä ristiin, ja palautteesi lähettämien epäonnistui. Kokeilethan hetken kuluttua uudelleen. Mikäli palautteen lähetyksessä on vielä ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme numerossa 0207 350 333.
Kiitos viestistäsi!
Lähetä
x

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaamalla uutiskirjeemme saat säännöllisesti tietoa ja uutisia K-Lataus-verkoston rakentamisesta sekä siihen liittyvistä palveluista. Voit perua tilauksen milloin haluat. Pysy siis uutistemme etulinjassa ja tilaa uutiskirjeemme!

Hups, nyt taisivat kaapelit mennä ristiin, ja uutiskirjeen tilaaminen ei onnistunut. Kokeile hetken päästä uudestaan. Mikäli tilaamisessa on vielä ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.
Kiitokset uutiskirjeemme tilaamisesta!
Lähetä
x

Tilaa K-Lataus-tunniste

Hienoa, että haluat K-Lataajaksi! Pääset käyttämään latauslaitteita tilaamalla ilmaisen K-Lataus-tunnisteen, jonka voit ripustaa vaikkapa autosi avaimeen. K-Lataus-tunniste lähetetään sinulle toimittamalla se antamaasi osoitteeseen viikon sisällä. Saat onnistuneesta tilauksesta vahvistuksen K-Tunnuksen luomisen yhteydessä rekisteröimääsi sähköpostiosoitteeseen.

Hups, jokin meni pieleen tunnisteesi tilaamisessa. Kokeile hetken päästä uudelleen. Mikäli tilaamisessa on ongelmaa, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme numerossa 0207 350 333 tai lomakkeella.
K-Lataus-tunnisteen tilaus onnistui. Toimitamme sen sinulle viikon sisällä. Tarkistathan vielä tilausvahvistuksen sähköpostistasi. Huomioithan, että vahvistuksen saapumisessa voi kestää muutamia tunteja.
Lähetä