Ajankohtaista

K-Lataus palauttaa RFID-maksamisen myös roaming-lataajille 12.6.2023

12.6.2023

Artikkelin kuva

K-Lataus palauttaa RFID-maksamisen myös roaming-lataajille 12.6.2023. Roaming-asiakkaille RFID-tunnisteella maksaminen on ollut pois käytöstä kevään ajan. Jatkossa roaming-asiakkaille maksaminen onnistuu jälleen mobiilisovellusten lisäksi RFID-tunnisteella.

”Otimme huhti-toukokuun ajaksi RFID-tunnisteet pois roaming-käytöstä varmistaaksemme, että RFID-maksaminen on toteutettu sekä kansallisen ja EU-tason säädösten osalta oikeanlaisella tavalla. Nyt näköpiirissä ei ole, että RFID-maksamista roaming-asiakkaille tultaisiin säädöksin rajoittamaan”, kertoo K-Autolla K-Latauksesta vastaava päällikkö Iiro Määttänen.

Säädösten lisäksi palautuspäätöstä vauhditti asiakastoiveet

”Olemme saaneet runsaasti asiakastoiveita kevään aikana juuri roaming-lataajilta RFID-tunnistautumisen uudelleenaktivoimiseksi. Nyt kun tiedossa olevat säädökset eivät roamingin RFID-käyttöä rajoita, haluamme vastata asiakkaiden toiveisiin. Useamman RFID-tunnisteen käyttäjän kannattaa varmuudeksi pitää tunnisteet toisistaan erillään ja K-Latauksen mobiilisovelluksesta voi myös varmistaa, että lataus alkoi valitun palvelun kautta,” Määttänen lisää.

Jatkossakin helpoin tapa K-Latauksen käyttämiseen on K-Latauksen oma mobiilisovellus ja RFID-tunniste. Lisäksi K-Lataus-asemilla voi maksaa K-Latauksen roaming-kumppaneiden mobiilisovelluksilla ja RFID-tunnisteilla. Yrityksille on tarjolla K-Latauksen oma yritystili, joka on sujuva tapa hoitaa tuotanto- ja työsuhdeautojen latauskäytöt ja -maksut. K-Latauksen kuluttaja-asiakkaat voivat lisäksi kerryttää latauksillaan Plussa-pisteitä.

K-Latauksen asiakkuus on maksutonta ja K-Latauksen oman RFID-tunnisteen saa tilattua maksutta K-Lataus-sovelluksesta. Edullisinta lataaminen on useimmiten K-Latauksen omille asiakkaille ja lataushinnoittelun näkee aina K-Lataus-sovelluksesta sekä osoitteesta k-lataus.fi. K-Latauksen asiakkaaksi voi rekisteröityä K-Latauksen nettisivuilla tai lataamalla mobiilisovelluksen sovelluskaupasta. Roaming-lataajien on hyvä tarkistaa ajantasainen hinta aina oman latausoperaattorin palveluista.

K-Latauksen asiakaskanta kasvaa vauhdilla. Lataustapahtumien määrä yli kaksinkertaistunut viime vuodesta ja K-Latauksella on jo yli 100 tuhatta suomalaista käyttäjää.

LISÄTIEDOT: Iiro Määttänen Senior Manager 010 533 8332 iiro.maattanen@k-auto.fi K-Auto | K-Lataus

Sinua saattaa kiinnostaa myös

Näytä kaikki
x

Anna palautetta

Kehitämme palveluitamme jatkuvasti asiakkaidemme toiveiden ja tarpeiden mukaan. Annathan siis meille palautetta, jotta voimme kehittää toimintaamme.

Hups, nyt taisivat kaapelit mennä ristiin, ja palautteesi lähettämien epäonnistui. Kokeilethan hetken kuluttua uudelleen. Mikäli palautteen lähetyksessä on vielä ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme numerossa 0207 350 333.
Kiitos viestistäsi!
Lähetä
x

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaamalla uutiskirjeemme saat säännöllisesti tietoa ja uutisia K-Lataus-verkoston rakentamisesta sekä siihen liittyvistä palveluista. Voit perua tilauksen milloin haluat. Pysy siis uutistemme etulinjassa ja tilaa uutiskirjeemme!

Hups, nyt taisivat kaapelit mennä ristiin, ja uutiskirjeen tilaaminen ei onnistunut. Kokeile hetken päästä uudestaan. Mikäli tilaamisessa on vielä ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.
Kiitokset uutiskirjeemme tilaamisesta!
Lähetä
x

Tilaa K-Lataus-tunniste

Hienoa, että haluat K-Lataajaksi! Pääset käyttämään latauslaitteita tilaamalla ilmaisen K-Lataus-tunnisteen, jonka voit ripustaa vaikkapa autosi avaimeen. K-Lataus-tunniste lähetetään sinulle toimittamalla se antamaasi osoitteeseen viikon sisällä. Saat onnistuneesta tilauksesta vahvistuksen K-Tunnuksen luomisen yhteydessä rekisteröimääsi sähköpostiosoitteeseen.

Hups, jokin meni pieleen tunnisteesi tilaamisessa. Kokeile hetken päästä uudelleen. Mikäli tilaamisessa on ongelmaa, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme numerossa 0207 350 333 tai lomakkeella.
K-Lataus-tunnisteen tilaus onnistui. Toimitamme sen sinulle viikon sisällä. Tarkistathan vielä tilausvahvistuksen sähköpostistasi. Huomioithan, että vahvistuksen saapumisessa voi kestää muutamia tunteja.
Lähetä