Ajankohtaista

K-Lataus-verkosto on nyt käytettävissä myös muissa latauspalveluissa

17.9.2020

Artikkelin kuva

Haluamme olla osaltamme mukana lisäämässä sähköistä liikkumista Suomessa. K-Lataus-verkosto on nyt käytettävissä laajasti myös muissa latauspalveluissa, kun liityimme mukaan sähköautojen latauksen roamingiin eli niin sanottuun verkkovierailuun. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että voit käyttää K-Latauksen asemia myös muiden latauspalveluiden sovelluksilla tai lataustunnisteilla.

Tämä ei vaadi toimenpiteitä K-Latauksen asiakkailta: K-Latauksen asiakkaat voivat jatkaa aivan normaalisti latauspalvelun käyttöä suoraan K-Latauksen sovelluksella tai lataustunnisteella, mutta rinnalle on tullut vaihtoehto käyttää K-Latausta myös muiden latausta tarjoavien palveluissa. Tämän muutoksen myötä K-Lataus-verkosto on lisäksi käytettävissä useiden eri automerkkien omissa latauspalveluissa ja on myös näkyvissä autojen navigaattoreissa.

Suosittelemme, että K-Latauksen asiakkaiden kannattaa jatkaa palvelun käyttöä K-Latauksen omalla sovelluksella tai lataustunnisteella, sillä toisen latauspalvelun kautta käytettynä hinnat voivat vaihdella. Useimmiten roamingin kautta hinta on kalliimpi. Tästä syystä suosittelemme tarkistamaan aina lataustapahtumaa aloittaessa, että käytössäsi on juuri haluamasi latauspalvelun sovellus tai lataustunniste.

Mikäli käytät K-Lataus-verkostoa roamingin kautta ja havaitset ongelmia sovelluksessa tai laskutuksessa, otathan yhteyttä kyseisen palveluntarjoajan asiakaspalveluun. Mikäli itse K-Latauksen latauslaitteessa ilmenee ongelmia, K-Latauksen asiakaspalvelu auttaa mielellään. Asiakaspalvelu palvelee 24/7 ja auttaa K-Latauksen asiakkaita mahdollisissa ongelmatilanteissa. Muistathan myös, että rekisteröityneenä K-Latauksen asiakkaana voit liittää profiiliisi Plussa-korttisi tiedot, jolloin lataaminen kaikissa K-Lataus-palvelun kautta käytettävissä latauspisteissä kerryttää Plussa-pisteitä.

Sinua saattaa kiinnostaa myös

Näytä kaikki
x

Anna palautetta

Kehitämme palveluitamme jatkuvasti asiakkaidemme toiveiden ja tarpeiden mukaan. Annathan siis meille palautetta, jotta voimme kehittää toimintaamme.

Hups, nyt taisivat kaapelit mennä ristiin, ja palautteesi lähettämien epäonnistui. Kokeilethan hetken kuluttua uudelleen. Mikäli palautteen lähetyksessä on vielä ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme numerossa 0207 350 333.
Kiitos viestistäsi!
Lähetä
x

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaamalla uutiskirjeemme saat säännöllisesti tietoa ja uutisia K-Lataus-verkoston rakentamisesta sekä siihen liittyvistä palveluista. Voit perua tilauksen milloin haluat. Pysy siis uutistemme etulinjassa ja tilaa uutiskirjeemme!

Hups, nyt taisivat kaapelit mennä ristiin, ja uutiskirjeen tilaaminen ei onnistunut. Kokeile hetken päästä uudestaan. Mikäli tilaamisessa on vielä ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.
Kiitokset uutiskirjeemme tilaamisesta!
Lähetä
x

Tilaa K-Lataus-tunniste

Hienoa, että haluat K-Lataajaksi! Pääset käyttämään latauslaitteita tilaamalla ilmaisen K-Lataus-tunnisteen, jonka voit ripustaa vaikkapa autosi avaimeen. K-Lataus-tunniste lähetetään sinulle toimittamalla se antamaasi osoitteeseen viikon sisällä. Saat onnistuneesta tilauksesta vahvistuksen K-Tunnuksen luomisen yhteydessä rekisteröimääsi sähköpostiosoitteeseen.

Hups, jokin meni pieleen tunnisteesi tilaamisessa. Kokeile hetken päästä uudelleen. Mikäli tilaamisessa on ongelmaa, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme numerossa 0207 350 333 tai lomakkeella.
K-Lataus-tunnisteen tilaus onnistui. Toimitamme sen sinulle viikon sisällä. Tarkistathan vielä tilausvahvistuksen sähköpostistasi. Huomioithan, että vahvistuksen saapumisessa voi kestää muutamia tunteja.
Lähetä