Ajankohtaista

Muiden latausoperaattoreiden RFID-tagin käyttö muuttuu K-Lataus-asemilla

27.3.2023

Artikkelin kuva

K-Latauksen omien asiakkaiden palvelut säilyvät ennallaan. Muiden latausoperaattoreiden asiakkaat voivat jatkossa käyttää K-Latauksen verkostoa mobiilisovelluksen kautta. Muiden latausoperaattoreiden RFID-lataustunnisteen käyttömahdollisuus poistuu.

Muiden latausoperaattoreiden RFID-lataustunnisteen käyttö muuttuu K-Lataus-asemilla

K-Lataus-asemien latauksen aloitus ja lopetus muiden latausoperaattorien RFID-lataustunnisteella muuttuu 3.4.2023 alkaen palvelun sujuvuuden varmistamiseksi. Jatkossa K-Lataus-asemilla latauksen voi aloittaa ja lopettaa vain K-Latauksen omalla RFID-lataustunnisteella sekä K-Latauksen ja muiden latausoperaattorien mobiilisovelluksella.

Muutoksen myötä muiden latausoperaattoreiden RFID-lataustunnisteiden käyttö loppuu, mutta latauksen voi edelleen aloittaa ja lopettaa muiden latausta tarjoavien palveluiden mobiilisovelluksilla.

K-Latauksen asiakkaiden kannattaa jatkossakin käyttää K-Lataus-asemilla ladatessaan K-Latauksen omaa sovellusta tai lataustunnistetta, sillä toisen latauspalvelun kautta käytettynä hinnat voivat vaihdella. Roaming-palveluiden kautta hinta on usein kalliimpi.

Jos sinulla ei ole vielä käytössä K-Latauksen RFID-lataustunnistetta, voit tilata sen veloituksetta K-Lataus-sovelluksesta kohdasta ”Oma profiili” ja sen alta löytyvä ”Lataustunnisteet”.

K-Latauksen mobiilisovelluksesta näet aina ajantasaisen lataushinnaston ja voit käynnistää latauksen.

Sinua saattaa kiinnostaa myös

Näytä kaikki
x

Anna palautetta

Kehitämme palveluitamme jatkuvasti asiakkaidemme toiveiden ja tarpeiden mukaan. Annathan siis meille palautetta, jotta voimme kehittää toimintaamme.

Hups, nyt taisivat kaapelit mennä ristiin, ja palautteesi lähettämien epäonnistui. Kokeilethan hetken kuluttua uudelleen. Mikäli palautteen lähetyksessä on vielä ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme numerossa 0207 350 333.
Kiitos viestistäsi!
Lähetä
x

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaamalla uutiskirjeemme saat säännöllisesti tietoa ja uutisia K-Lataus-verkoston rakentamisesta sekä siihen liittyvistä palveluista. Voit perua tilauksen milloin haluat. Pysy siis uutistemme etulinjassa ja tilaa uutiskirjeemme!

Hups, nyt taisivat kaapelit mennä ristiin, ja uutiskirjeen tilaaminen ei onnistunut. Kokeile hetken päästä uudestaan. Mikäli tilaamisessa on vielä ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.
Kiitokset uutiskirjeemme tilaamisesta!
Lähetä
x

Tilaa K-Lataus-tunniste

Hienoa, että haluat K-Lataajaksi! Pääset käyttämään latauslaitteita tilaamalla ilmaisen K-Lataus-tunnisteen, jonka voit ripustaa vaikkapa autosi avaimeen. K-Lataus-tunniste lähetetään sinulle toimittamalla se antamaasi osoitteeseen viikon sisällä. Saat onnistuneesta tilauksesta vahvistuksen K-Tunnuksen luomisen yhteydessä rekisteröimääsi sähköpostiosoitteeseen.

Hups, jokin meni pieleen tunnisteesi tilaamisessa. Kokeile hetken päästä uudelleen. Mikäli tilaamisessa on ongelmaa, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme numerossa 0207 350 333 tai lomakkeella.
K-Lataus-tunnisteen tilaus onnistui. Toimitamme sen sinulle viikon sisällä. Tarkistathan vielä tilausvahvistuksen sähköpostistasi. Huomioithan, että vahvistuksen saapumisessa voi kestää muutamia tunteja.
Lähetä