Ajankohtaista

Muutoksia K-Latauksen hinnoissa 3.10.2022 alkaen

26.9.2022

Artikkelin kuva

K-Latauksen perus- ja suurteholatauksen hinnat nousevat maanantaista 3.10. alkaen. Molempien latausmuotojen hintaa nostetaan viisi senttiä ladattua kilowattituntia kohden. Jatkossa peruslatauksen hinta on 0,25 €/kWh (ennen 0,20 €/kWh) ja suurteholatauksen 0,35 €/kWh (ennen 0,30 €/kWh).

Hintojen korotus liittyy ennen kaikkea nykyiseen maailmantilanteeseen.

”Yleinen energian hintojen nousu ja kustannusinflaatio vaikuttavat myös meidän toimintaamme. K-Latauksen hintoja ei myöskään ole tarkistettu pitkään aikaan, mikä sekin teki hintojen päivityksestä nyt ajankohtaista”, kertoo K-Latauksen johtaja Tom von Bonsdorff.

Hintojen uudistus ei vaikuta pikalataukseen, vaan sen hinta on jatkossakin 0,20 €/min. K-Latauksen pikalatauslaitteita päivitetään parhaillaan, jotta niissäkin voidaan siirtyä kWh-perusteiseen hinnoitteluun nykyisen minuuttiperusteisen sijaan. Päivitys valmistuu tulevan talven aikana.

Muilta osin latausmuotojen hinnat pysyvät ennallaan. Rekisteröitymättömät käyttäjät maksavat jatkossakin yhden euron suuruisen aloitusmaksun lataustapahtumaa kohden, ja perus- ja suurteholatauksesta kertyy automaattisesti lisämaksua tietyn latausajan jälkeen.

K-Latauksen hinnat näkyvät kunkin aseman lisäksi K-Lataus-sovelluksesta ja K-Latauksen verkkosivuilta osoitteesta k-lataus.fi.


Increases in charging prices of K-Lataus network

Due to rising energy costs in Finland and Europe, the prices of AC charging and DC charging (100 kW or more) are increased by 5 cents in all K-Lataus charging stations. The new price of AC charging is 0,25 €/kWh and DC charging (100 kW or more) is 0,35 €/kWh. The new prices are valid from 3 October 2022 onwards. The price of 50 kW DC charging remains the same as before (0,20 €/min).

Sinua saattaa kiinnostaa myös

Näytä kaikki
x

Anna palautetta

Kehitämme palveluitamme jatkuvasti asiakkaidemme toiveiden ja tarpeiden mukaan. Annathan siis meille palautetta, jotta voimme kehittää toimintaamme.

Hups, nyt taisivat kaapelit mennä ristiin, ja palautteesi lähettämien epäonnistui. Kokeilethan hetken kuluttua uudelleen. Mikäli palautteen lähetyksessä on vielä ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme numerossa 0207 350 333.
Kiitos viestistäsi!
Lähetä
x

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaamalla uutiskirjeemme saat säännöllisesti tietoa ja uutisia K-Lataus-verkoston rakentamisesta sekä siihen liittyvistä palveluista. Voit perua tilauksen milloin haluat. Pysy siis uutistemme etulinjassa ja tilaa uutiskirjeemme!

Hups, nyt taisivat kaapelit mennä ristiin, ja uutiskirjeen tilaaminen ei onnistunut. Kokeile hetken päästä uudestaan. Mikäli tilaamisessa on vielä ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.
Kiitokset uutiskirjeemme tilaamisesta!
Lähetä
x

Tilaa K-Lataus-tunniste

Hienoa, että haluat K-Lataajaksi! Pääset käyttämään latauslaitteita tilaamalla ilmaisen K-Lataus-tunnisteen, jonka voit ripustaa vaikkapa autosi avaimeen. K-Lataus-tunniste lähetetään sinulle toimittamalla se antamaasi osoitteeseen viikon sisällä. Saat onnistuneesta tilauksesta vahvistuksen K-Tunnuksen luomisen yhteydessä rekisteröimääsi sähköpostiosoitteeseen.

Hups, jokin meni pieleen tunnisteesi tilaamisessa. Kokeile hetken päästä uudelleen. Mikäli tilaamisessa on ongelmaa, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme numerossa 0207 350 333 tai lomakkeella.
K-Lataus-tunnisteen tilaus onnistui. Toimitamme sen sinulle viikon sisällä. Tarkistathan vielä tilausvahvistuksen sähköpostistasi. Huomioithan, että vahvistuksen saapumisessa voi kestää muutamia tunteja.
Lähetä