Ajankohtaista

Peruslatauspisteemme muuttuvat maksullisiksi 18.11. alkaen

30.10.2019

Artikkelin kuva

K-Latauksen tarjoama peruslataus (22kW) muuttuu maksulliseksi 18.11.2019 alkaen. Jatkossa peruslatauksesta veloitetaan 0,02 €/min ja lataamisesta saa Plussa-pisteitä.

Olemme olleet mahdollistamassa sujuvampaa arkea sähköautoilun parissa jo reilun vuoden ajan. Tänä aikana K-Lataus on otettu hienosti vastaan ja latausverkostomme on laajentunut hurjaa vauhtia - tällä hetkellä latausasemia on jo lähes 70 kohteessa. Pikalatauspisteemme ovat olleet maksullisia 2.5.2019 alkaen ja tähän asti olemme tarjonneet K-Lataus-asemien peruslatauksen (max 22kW) veloituksetta rekisteröityneille asiakkaillemme. Haluamme jatkossakin mahdollistaa laadukkaan palvelun ja K-Latauksen julkisen latausverkoston kehittämisen, joten peruslatauspisteemme muuttuvat maksulliseksi 18.11.2019 alkaen.

K-Lataus-asemien peruslatauksen hinta on jatkossa rekisteröityneille asiakkaillemme 0,02 €/min. Esimerkiksi 60 minuuttia kestävän latauksen hinta tulee näin olemaan peruslatauspisteellämme ladattuna 1,20 euroa. 60 minuutin aikana autoon voi peruslatauslaitteillamme ladata mallista riippuen 22-48* kilometriä toimintamatkaa. Minuuttipohjainen hinnoittelu tuo luonnollista kiertoa latausasemien käyttöön ja mahdollistaa palvelun saatavuuden silloin, kun sitä tarvitaan.

“K-Lataus edistää sähköautoilua ja sujuvoittaa arkea. Ruokaostosten tekemisen ja auton lataamisen yhdistäminen on kerännyt kiitosta ensimmäisen toimintavuotemme aikana, ja asiakkaat ovat löytäneet K-Lataus-asemat. Peruslatauksen maksullisuuden myötä voimme kehittää K-Lataus-palvelua entisestään ja tarjota laadukasta palvelua kaikille lataajille”, kuvailee K-ryhmän autokaupan uusista liiketoiminnoista ja latausverkostosta vastaava johtaja Heikki Ahdekivi.

Muista lisätä maksukorttisi tiedot

Muista lisätä K-Lataus-profiiliisi maksukortin tiedot, jotta varmistat sujuvan latauksen jatkossakin. Maksukortin lisäyksen myötä maksut hoituvat automaattisesti käyttösi mukaan ja kuukauden aikana kertyneet lataukset veloitetaan yhdellä kertaa seuraavan kuukauden alussa. Voit lisätä profiiliisi myös Plussa-korttisi tiedot, jolloin lataaminen kerryttää sinulle Plussa-pisteitä. Maksukortin lisääminen onnistuu seuraavasti:

  1. Kirjaudu palveluun K-Lataus-sovelluksella tai k-lataus.fi -sivun karttapalvelussa.
  2. Avaa tietosi kohdasta ”Oma profiili”.
  3. Paina ”Lisää kortti”-painiketta kohdasta ”Maksutavat” ja seuraa ohjeita.

K-Latauksen asiakaspalvelu auttaa kaikissa kysymyksissä ympäri vuorokauden: 0207 350 333 (8,4 snt/min).

*Toimintamatka-arvion perusteena on käytetty seuraavia automalleja: VW Passat GTE (yhdistetty kulutus 16,1 kWh/100 km - Latausteho 3,6 kW - Ladattu toimintamatka tunnissa n. 22 km) Audi e-tron (yhdistetty kulutus 26,4-22,9 kWh/100 km - Latausteho 11 kW - Ladattu toimintamatka tunnissa n. 41-48 km)

Sinua saattaa kiinnostaa myös

Näytä kaikki
x

Anna palautetta

Kehitämme palveluitamme jatkuvasti asiakkaidemme toiveiden ja tarpeiden mukaan. Annathan siis meille palautetta, jotta voimme kehittää toimintaamme.

Hups, nyt taisivat kaapelit mennä ristiin, ja palautteesi lähettämien epäonnistui. Kokeilethan hetken kuluttua uudelleen. Mikäli palautteen lähetyksessä on vielä ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme numerossa 0207 350 333.
Kiitos viestistäsi!
Lähetä
x

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaamalla uutiskirjeemme saat säännöllisesti tietoa ja uutisia K-Lataus-verkoston rakentamisesta sekä siihen liittyvistä palveluista. Voit perua tilauksen milloin haluat. Pysy siis uutistemme etulinjassa ja tilaa uutiskirjeemme!

Hups, nyt taisivat kaapelit mennä ristiin, ja uutiskirjeen tilaaminen ei onnistunut. Kokeile hetken päästä uudestaan. Mikäli tilaamisessa on vielä ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.
Kiitokset uutiskirjeemme tilaamisesta!
Lähetä
x

Tilaa K-Lataus-tunniste

Hienoa, että haluat K-Lataajaksi! Pääset käyttämään latauslaitteita tilaamalla ilmaisen K-Lataus-tunnisteen, jonka voit ripustaa vaikkapa autosi avaimeen. K-Lataus-tunniste lähetetään sinulle toimittamalla se antamaasi osoitteeseen viikon sisällä. Saat onnistuneesta tilauksesta vahvistuksen K-Tunnuksen luomisen yhteydessä rekisteröimääsi sähköpostiosoitteeseen.

Hups, jokin meni pieleen tunnisteesi tilaamisessa. Kokeile hetken päästä uudelleen. Mikäli tilaamisessa on ongelmaa, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme numerossa 0207 350 333 tai lomakkeella.
K-Lataus-tunnisteen tilaus onnistui. Toimitamme sen sinulle viikon sisällä. Tarkistathan vielä tilausvahvistuksen sähköpostistasi. Huomioithan, että vahvistuksen saapumisessa voi kestää muutamia tunteja.
Lähetä