Ajankohtaista

Siirrymme kokonaan kilowattituntipohjaiseen hinnoitteluun 1.6. alkaen

31.5.2023

Artikkelin kuva

Kaikki pikalatauspisteemme on päivitetty toukokuun aikana, ja siirrymme puhtaasti asiakkaiden toivomaan kWh-pohjaiseen hinnoitteluun koko verkostossa 1.6. alkaen. Jatkossa K-Lataus-verkostossa on tarjolla perus- ja suurteholatausta.

K-Lataus-verkosto on kasvanut toukokuussa yhdellätoista täysin uudella ja laajennetulla latausasemalla. K-Lataus-asemalla voit ladata sähköautosi helposti kauppareissusi yhteydessä. Tarkemmat tiedot latausasemien tarjoamista latausvaihtoehdoista näet K-Lataus-sovelluksesta.

Uudet ja laajennetut K-Lataus-asemat:

K-Supermarket Mertala, Savonlinna (laajennus) K-Market Haarajoki (uusi) K-Supermarket Eura (uusi) K-Market Neliapila, Liperi (uusi) K-Supermarket Seppälä, Jyväskylä (laajennus) K-Supermarket Runosmäki, Turku (uusi) K-Market Muskotti, Lieksa (uusi) K-Citymarket Rovaniemi (laajennus) K-Supermarket Länsiväylä, Jyväskylä (uusi) K-Market Karpalo, Pertunmaa (uusi) K-Market Reijola, Joensuu (laajennus)

Sinua saattaa kiinnostaa myös

Näytä kaikki
x

Anna palautetta

Kehitämme palveluitamme jatkuvasti asiakkaidemme toiveiden ja tarpeiden mukaan. Annathan siis meille palautetta, jotta voimme kehittää toimintaamme.

Hups, nyt taisivat kaapelit mennä ristiin, ja palautteesi lähettämien epäonnistui. Kokeilethan hetken kuluttua uudelleen. Mikäli palautteen lähetyksessä on vielä ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme numerossa 0207 350 333.
Kiitos viestistäsi!
Lähetä
x

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaamalla uutiskirjeemme saat säännöllisesti tietoa ja uutisia K-Lataus-verkoston rakentamisesta sekä siihen liittyvistä palveluista. Voit perua tilauksen milloin haluat. Pysy siis uutistemme etulinjassa ja tilaa uutiskirjeemme!

Hups, nyt taisivat kaapelit mennä ristiin, ja uutiskirjeen tilaaminen ei onnistunut. Kokeile hetken päästä uudestaan. Mikäli tilaamisessa on vielä ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.
Kiitokset uutiskirjeemme tilaamisesta!
Lähetä
x

Tilaa K-Lataus-tunniste

Hienoa, että haluat K-Lataajaksi! Pääset käyttämään latauslaitteita tilaamalla ilmaisen K-Lataus-tunnisteen, jonka voit ripustaa vaikkapa autosi avaimeen. K-Lataus-tunniste lähetetään sinulle toimittamalla se antamaasi osoitteeseen viikon sisällä. Saat onnistuneesta tilauksesta vahvistuksen K-Tunnuksen luomisen yhteydessä rekisteröimääsi sähköpostiosoitteeseen.

Hups, jokin meni pieleen tunnisteesi tilaamisessa. Kokeile hetken päästä uudelleen. Mikäli tilaamisessa on ongelmaa, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme numerossa 0207 350 333 tai lomakkeella.
K-Lataus-tunnisteen tilaus onnistui. Toimitamme sen sinulle viikon sisällä. Tarkistathan vielä tilausvahvistuksen sähköpostistasi. Huomioithan, että vahvistuksen saapumisessa voi kestää muutamia tunteja.
Lähetä