Ajankohtaista

Vahva tunnistautuminen K-Lataus-palvelua käytettäessä

21.1.2021

Artikkelin kuva

Vahvan tunnistautumisen vaatimus koskee nyt kaikkea verkossa tapahtuvaa maksamista. Muutos perustuu EU:n maksupalveludirektiiviin (PSD2), joka tuli voimaan vahvan tunnistautumisen osalta syyskuussa 2019. Lain siirtymäaika verkossa tapahtuvan korttimaksamisen osalta päättyi vuodenvaihteessa. Vahvan tunnistautumisen tarkoitus on lisätä maksamisen turvallisuutta, parantaa kuluttajan suojaa sekä vähentää maksamiseen liittyviä väärinkäytöksiä.

Vuoden 2021 alusta alkaen myös K-Latauksen asiakkailta voidaan vaatia vahvaa tunnistautumista maksutilanteessa tai lisättäessä maksukorttia K-Latauksen palvelussa. PSD2-direktiivi edellyttää asiakkaan vahvan tunnistautumisen satunnaisesti sekä aina yli 30 euron verkkomaksuissa, mikä vaikuttaa myös K-Latauksen maksamiseen.

Voit siis jatkaa latauksia aivan kuten ennenkin K-Lataus-sovelluksella ja -tunnisteella. Kuukauden aikana kertyneet latausmaksut veloitetaan palveluun lisäämältäsi maksukortilta automaattisesti seuraavan kuun ensimmäisenä maanantaina. Mikäli automaattinen veloitus ei jostain syystä onnistu, sinun tulee maksaa kertyneet lataukset oman profiilin kautta, ja me muistutamme sinua asiasta sähköpostitse. Näet myös sovelluksesta, mikäli maksu ei ole onnistunut. Sinulla on kuukauden vaihduttua 14 päivää aikaa maksaa edellisen kuun latausmaksut.

Mikäli maksu jostain syystä viivästyy, tilisi lukkiutuu. Saat tilin käyttöösi heti maksettuasi erääntyneen summan. Voit käydä katsomassa kuukauden avointa saldoasi omasta profiilistasi milloin vain. Menneiden kuukausien veloitukset löydät jatkossakin Tapahtumat-välilehdeltä.

Sinua saattaa kiinnostaa myös

Näytä kaikki
x

Anna palautetta

Kehitämme palveluitamme jatkuvasti asiakkaidemme toiveiden ja tarpeiden mukaan. Annathan siis meille palautetta, jotta voimme kehittää toimintaamme.

Hups, nyt taisivat kaapelit mennä ristiin, ja palautteesi lähettämien epäonnistui. Kokeilethan hetken kuluttua uudelleen. Mikäli palautteen lähetyksessä on vielä ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme numerossa 0207 350 333.
Kiitos viestistäsi!
Lähetä
x

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaamalla uutiskirjeemme saat säännöllisesti tietoa ja uutisia K-Lataus-verkoston rakentamisesta sekä siihen liittyvistä palveluista. Voit perua tilauksen milloin haluat. Pysy siis uutistemme etulinjassa ja tilaa uutiskirjeemme!

Hups, nyt taisivat kaapelit mennä ristiin, ja uutiskirjeen tilaaminen ei onnistunut. Kokeile hetken päästä uudestaan. Mikäli tilaamisessa on vielä ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.
Kiitokset uutiskirjeemme tilaamisesta!
Lähetä
x

Tilaa K-Lataus-tunniste

Hienoa, että haluat K-Lataajaksi! Pääset käyttämään latauslaitteita tilaamalla ilmaisen K-Lataus-tunnisteen, jonka voit ripustaa vaikkapa autosi avaimeen. K-Lataus-tunniste lähetetään sinulle toimittamalla se antamaasi osoitteeseen viikon sisällä. Saat onnistuneesta tilauksesta vahvistuksen K-Tunnuksen luomisen yhteydessä rekisteröimääsi sähköpostiosoitteeseen.

Hups, jokin meni pieleen tunnisteesi tilaamisessa. Kokeile hetken päästä uudelleen. Mikäli tilaamisessa on ongelmaa, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme numerossa 0207 350 333 tai lomakkeella.
K-Lataus-tunnisteen tilaus onnistui. Toimitamme sen sinulle viikon sisällä. Tarkistathan vielä tilausvahvistuksen sähköpostistasi. Huomioithan, että vahvistuksen saapumisessa voi kestää muutamia tunteja.
Lähetä