Ajankohtaista

Veloitamme 14.9. alkaen latausmaksut yhdellä kerralla seuraavan kuun alussa

10.9.2019

Artikkelin kuva

14.9.2019 eteenpäin K-Lataus-palvelussa kuukauden aikana kertyneet lataukset veloitetaan yhdellä kerralla seuraavan kuun ensimmäisenä päivänä. Taustalla on verkkomaksujen turvallisuutta parantava PSD2-maksupalveludirektiivi, joka astuu voimaan 14.9.2019.

Haluamme varmistaa, että palvelumme käyttö on sujuvaa jatkossakin. PSD2-direktiivi edellyttää satunnaisesti sekä aina yli 30€ verkkomaksuista asiakkaan vahvan tunnistamisen, mikä aiheuttaa muutoksia myös K-Latauksen maksamiseen.

Voit siis jatkaa latauksia normaalisti sekä mobiilisovelluksella että K-Lataus-tunnisteella kuten tähänkin asti. Kuukauden aikana kertyneet lataukset veloitetaan lisäämältäsi maksukortilta automaattisesti. Mikäli automaattinen veloitus ei jostain syystä onnistu, sinun tulee maksaa kertyneet lataukset oman profiilin kautta ja muistutamme asiasta sähköpostitse. Näet myös sovelluksesta, mikäli maksu ei ole onnistunut. Sinulla on kuukauden vaihduttua 14 päivää aikaa maksaa edellisen kuun lataukset.

Mikäli maksu jostain syystä viivästyy, tilisi lukittuu. Saat tilin heti käyttöön maksettuasi erääntyneen summan. Voit milloin vain käydä katsomassa latausiasi sekä kuukauden avointa saldoasi omasta profiilistasi. Menneiden kuukausien saldot löydät jatkossakin Tapahtumat-välilehdeltä. Latauksien hinnoitteluun ei muutoksella ole vaikutusta.

Mikäli asiasta herää kysyttävää, asiakaspalvelumme auttaa sinua 24/7 numerossa 0207 350 333.

Sinua saattaa kiinnostaa myös

Näytä kaikki
x

Anna palautetta

Kehitämme palveluitamme jatkuvasti asiakkaidemme toiveiden ja tarpeiden mukaan. Annathan siis meille palautetta, jotta voimme kehittää toimintaamme.

Hups, nyt taisivat kaapelit mennä ristiin, ja palautteesi lähettämien epäonnistui. Kokeilethan hetken kuluttua uudelleen. Mikäli palautteen lähetyksessä on vielä ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme numerossa 0207 350 333.
Kiitos viestistäsi!
Lähetä
x

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaamalla uutiskirjeemme saat säännöllisesti tietoa ja uutisia K-Lataus-verkoston rakentamisesta sekä siihen liittyvistä palveluista. Voit perua tilauksen milloin haluat. Pysy siis uutistemme etulinjassa ja tilaa uutiskirjeemme!

Hups, nyt taisivat kaapelit mennä ristiin, ja uutiskirjeen tilaaminen ei onnistunut. Kokeile hetken päästä uudestaan. Mikäli tilaamisessa on vielä ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.
Kiitokset uutiskirjeemme tilaamisesta!
Lähetä
x

Tilaa K-Lataus-tunniste

Hienoa, että haluat K-Lataajaksi! Pääset käyttämään latauslaitteita tilaamalla ilmaisen K-Lataus-tunnisteen, jonka voit ripustaa vaikkapa autosi avaimeen. K-Lataus-tunniste lähetetään sinulle toimittamalla se antamaasi osoitteeseen viikon sisällä. Saat onnistuneesta tilauksesta vahvistuksen K-Tunnuksen luomisen yhteydessä rekisteröimääsi sähköpostiosoitteeseen.

Hups, jokin meni pieleen tunnisteesi tilaamisessa. Kokeile hetken päästä uudelleen. Mikäli tilaamisessa on ongelmaa, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme numerossa 0207 350 333 tai lomakkeella.
K-Lataus-tunnisteen tilaus onnistui. Toimitamme sen sinulle viikon sisällä. Tarkistathan vielä tilausvahvistuksen sähköpostistasi. Huomioithan, että vahvistuksen saapumisessa voi kestää muutamia tunteja.
Lähetä