Ajankohtaista

Yhdessä enemmän: K-Lataus ja Volkswagen ID.

10.3.2020

Artikkelin kuva

K-Ryhmä toimii sähköautoilun edelläkävijänä tarjoten Volkswagen ID.-autoilijoille kokonaisvaltaista palvelua: auton pikalataaminen uusiutuvalla energialla, päivittäinen kaupassakäynti ja Plussa-pisteet ovat kaikki osa laajempaa kokonaisuutta. ID.3 on Volkswagenin uuden sukupolven sähköautojen ensimmäinen malli.

“Volkswagen ID. on paljon isompi ja merkittävämpi asia kun uuden automallin lanseeraus, kyseessä on hiilineutraalin autoilun aikakauden avaus,” kertoo K-Auton Volkswagen-henkilöautojen johtaja Mikko Mykrä. “Kuplan ja Golfin tapaan ID. tulee näyttämään suunnan kokonaan uudelle autotyypille: ID.-sukupolvi tuo täyssähköautot jokaisen kuluttajan ulottuville.“ Volkswagen ID.3 on Volkswagenin ensimmäinen malli, joka tuotetaan CO2-neutraalisti läpi koko tuotantoketjun. Kestävä kehitys otetaan huomioon Zwickaun tehtaan koko tuotantoketjussa ja CO2-päästöjä kompensoidaan erilaisten ympäristöprojektien avulla.

“Ilmastonmuutoksen kääntäminen on meidän sukupolven tehtävä ja meidän on toimittava. Volkswagen ID. tulee olemaan vahva vaihtoehto niiden ihmisten keskuudessa, jotka ymmärtävät omien toimiensa vaikutuksen ja haluavat tehdä ilmastoratkaisuja omassa arjessaan,” kertoo Mykrä.

K-Lataus tukee sähköautoilua ja mahdollistaa pitkien matkojen ajamisen. Yleisimmät esteet sähköauton ostolle ovat hinta, käyttömatka ja latauspaikan puute. Miten ID ja K-Lataus auttavat näiden ongelmien ratkaisemisessa, Mikko Mykrä? “ID.:n myötä hinta ja käyttömatka paranevat, suurimmillaan latauksella ajaa 560 kilometriä ja hinnat alkavat noin 30 000 eurosta. Latauspaikan puute ratkaistaan K-Latauksen myötä ja latausverkostoa on rakennettu jo kahden vuoden ajan.”

“Auton lataaminen on hieman eri asia kuin perinteinen tankkaus, ja lähtökohtana voidaan pitää auton lataamista aina kun auto seisoo. Akkua ei tarvitse ajaa tyhjäksi”, kertoo Mykrä. “Päivittäisten askareiden lomassa suoritettu lataus mahdollistaa sähköauton huolettoman käytön, vaikkei kotona tai työpaikalla olisikaan latausmahdollisuutta. Julkinen latausverkosto on tärkeässä roolissa tuoden tukea liikkumiselle ja pitkien matkojen ajamiselle.”

Volkswagen ID.3:ssa on vakiona pikalatausmahdollisuus ja puolen tunnin lataus 100 kW:n teholla lisää ajomatkaa jopa 260 kilometriä. Autoon on valittavissa kolme eri akkuvaihtoehtoa: 45, 58 ja 77 kWh ja niiden tarjoamat WLTP-mittausyklin mukaiset toimintamatkat ovat 330, 420 ja 550 kilometriä. Ensimmäiset Volkswagen ID.3 -mallit luovutetaan asiakkaille elo-syyskuussa.

K-Lataus on koko maan kattava sähköautojen latausverkosto. Asemillamme voit ladata sähkö- tai hybridiautosi uusiutuvalla energialla esimerkiksi kauppareissun yhteydessä. Latausasemamme sijaitsevat kauppojen ja palveluiden välittömässä läheisyydessä, yksinkertaistaen sähköauton käyttöä ja lisäten arjen sujuvuutta.

Sinua saattaa kiinnostaa myös

Näytä kaikki
x

Anna palautetta

Kehitämme palveluitamme jatkuvasti asiakkaidemme toiveiden ja tarpeiden mukaan. Annathan siis meille palautetta, jotta voimme kehittää toimintaamme.

Hups, nyt taisivat kaapelit mennä ristiin, ja palautteesi lähettämien epäonnistui. Kokeilethan hetken kuluttua uudelleen. Mikäli palautteen lähetyksessä on vielä ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme numerossa 0207 350 333.
Kiitos viestistäsi!
Lähetä
x

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaamalla uutiskirjeemme saat säännöllisesti tietoa ja uutisia K-Lataus-verkoston rakentamisesta sekä siihen liittyvistä palveluista. Voit perua tilauksen milloin haluat. Pysy siis uutistemme etulinjassa ja tilaa uutiskirjeemme!

Hups, nyt taisivat kaapelit mennä ristiin, ja uutiskirjeen tilaaminen ei onnistunut. Kokeile hetken päästä uudestaan. Mikäli tilaamisessa on vielä ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.
Kiitokset uutiskirjeemme tilaamisesta!
Lähetä
x

Tilaa K-Lataus-tunniste

Hienoa, että haluat K-Lataajaksi! Pääset käyttämään latauslaitteita tilaamalla ilmaisen K-Lataus-tunnisteen, jonka voit ripustaa vaikkapa autosi avaimeen. K-Lataus-tunniste lähetetään sinulle toimittamalla se antamaasi osoitteeseen viikon sisällä. Saat onnistuneesta tilauksesta vahvistuksen K-Tunnuksen luomisen yhteydessä rekisteröimääsi sähköpostiosoitteeseen.

Hups, jokin meni pieleen tunnisteesi tilaamisessa. Kokeile hetken päästä uudelleen. Mikäli tilaamisessa on ongelmaa, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme numerossa 0207 350 333 tai lomakkeella.
K-Lataus-tunnisteen tilaus onnistui. Toimitamme sen sinulle viikon sisällä. Tarkistathan vielä tilausvahvistuksen sähköpostistasi. Huomioithan, että vahvistuksen saapumisessa voi kestää muutamia tunteja.
Lähetä