Ajankohtaista

Applikaation lataaminen ja käyttö

Artikkelin kuva

K-Lataus on koko maan kattava sähköautojen latausverkosto. Asemillamme voit ladata sähkö- tai hybridiautosi uusiutuvalla energialla esimerkiksi kauppareissun yhteydessä. Latausasemamme sijaitsevat kauppojen ja palveluiden välittömässä läheisyydessä, yksinkertaistaen sähköauton käyttöä ja lisäten arjen sujuvuutta.

K-Lataus asemien käyttö onnistuu nyt entistäkin kätevämmin käyttämällä K-Lataus-sovellusta. Sovellus tarjoaa latauspalvelun ohella ajankohtaiset hintatiedot, yhteenvedon viimeisimmästä latauksestasi, sekä lataushistoriasi. Sovellus on saatavilla iOS- sekä Android-puhelimille.

Miten asennat K-Lataus-sovelluksen?

  1. Lataa K-Lataus applikaatio Apple App Storesta tai Google Play –kaupasta. Tämän jälkeen voit rekisteröityä ja kirjautua sisään applikaatioon Google tai Facebook tilisi avulla tai luomalla oman K-tunnuksen. Mikäli sinulla on jo K-tunnus, voit käyttää sitä sisäänkirjautumiseen ilman erillistä rekisteröintiä.
  2. Kun kirjaudut sisään K-Lataus applikaation ensimmäisen kerran, applikaatio pyytää lupaasi sijaintitietojen käyttämiseen. Sijaintitietojen avulla applikaatio löytää sijaintisi automaattisesti, auttaa sinua löytämään sinua lähinnä olevat pisteet sekä helpottaa lataamisen aloittamista.
  3. K-Lataus applikaation avausnäkymä on kartta, jossa näkyvät kaikki tämänhetkiset K-Lataus-asemat. Alapalkista löydät kaksi valikkoa: Oma profiili ja Tapahtumat. Oma profiili valikosta voit muokata tietojasi, lisätä maksukortin ja K-Plussa-kortin. Oma profiili osiosta löydät myös Asetukset ja Ohjeet. Tapahtumat-valikosta näet kaikki lataustapahtumasi ja voit tilata kuukausittaisen koontimaksun kuitin. Hakukentästä voit hakea kaikkia latauspisteitä joko nimellä tai lataspisteessä olevalla numerolla.
  4. K-Lataus-applikaation avausnäkymän yläpalkissa on kolme painiketta. Aloitusnäkymän vasemmassa yläkulmassa on sijaintipainike, jota painamalla applikaatio tarkentaa sijaintisi kartalla. Keskellä on hakukenttä, josta voit hakea tiettyä sijaintia. Oikeasta yläkulmasta voit valita, mitkä pistoketyypit sinulle näytetään.

Miten lataat autosi käyttäen K-Lataus-sovellusta?

  1. Etsi asiointiisi sopiva K-Lataus-asema sovelluksesta tai verkkosivuiltamme ja navigoi kohteeseen.
  2. Latauspisteelle saavuttuasi kirjaudu sovellukseen, hae tai valitse kyseinen latauspiste käyttämällä latauspisteessä olevaa nelinumeroista numerosarjaa ja paina ”aloita lataus” -painiketta. Seuraa näytöllä näkyviä ohjeita latauksen aloittamiseksi.
  3. Valitse autoosi sopiva pistoke. Aloita lataus kytkemällä kaapeli autoon. Lataus alkaa automaattisesti, kun tunnistautuminen on onnistunut ja kaapeli on kytketty oikein. Huomioithan, että ladataksesi peruslatauspisteillä tarvitset oman kaapelin.
  4. Lopeta lataus mobiilisovelluksella. Irroita kaapeli autosta, ja jos käytit peruslatauspistettä, muista ottaa kaapeli mukaasi. Valmista tuli!

Muistathan myös, että asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään kaikissa askarruttavissa asioissa ympäri vuorokauden: 0207 350 333 (8,4 snt/min). Lisätietoja löydät Usein kysytyt kysymykset-osiosta.

Sinua saattaa kiinnostaa myös

Näytä kaikki
x

Anna palautetta

Kehitämme palveluitamme jatkuvasti asiakkaidemme toiveiden ja tarpeiden mukaan. Annathan siis meille palautetta, jotta voimme kehittää toimintaamme.

Hups, nyt taisivat kaapelit mennä ristiin, ja palautteesi lähettämien epäonnistui. Kokeilethan hetken kuluttua uudelleen. Mikäli palautteen lähetyksessä on vielä ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme numerossa 0207 350 333.
Kiitos viestistäsi!
Lähetä
x

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaamalla uutiskirjeemme saat säännöllisesti tietoa ja uutisia K-Lataus-verkoston rakentamisesta sekä siihen liittyvistä palveluista. Voit perua tilauksen milloin haluat. Pysy siis uutistemme etulinjassa ja tilaa uutiskirjeemme!

Hups, nyt taisivat kaapelit mennä ristiin, ja uutiskirjeen tilaaminen ei onnistunut. Kokeile hetken päästä uudestaan. Mikäli tilaamisessa on vielä ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.
Kiitokset uutiskirjeemme tilaamisesta!
Lähetä
x

Tilaa K-Lataus-tunniste

Hienoa, että haluat K-Lataajaksi! Pääset käyttämään latauslaitteita tilaamalla ilmaisen K-Lataus-tunnisteen, jonka voit ripustaa vaikkapa autosi avaimeen. K-Lataus-tunniste lähetetään sinulle toimittamalla se antamaasi osoitteeseen viikon sisällä. Saat onnistuneesta tilauksesta vahvistuksen K-Tunnuksen luomisen yhteydessä rekisteröimääsi sähköpostiosoitteeseen.

Hups, jokin meni pieleen tunnisteesi tilaamisessa. Kokeile hetken päästä uudelleen. Mikäli tilaamisessa on ongelmaa, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme numerossa 0207 350 333 tai lomakkeella.
K-Lataus-tunnisteen tilaus onnistui. Toimitamme sen sinulle viikon sisällä. Tarkistathan vielä tilausvahvistuksen sähköpostistasi. Huomioithan, että vahvistuksen saapumisessa voi kestää muutamia tunteja.
Lähetä