Näin käytät K-Lataus-pistettä

 • Miten lataan sähköauton K-Lataus-asemalla?

  Miten lataan sähköauton K-Lataus-asemalla?

  Näin käytät pika- ja suurteholatauspistettä

  • Oletko jo K-Latauksen asiakas? Mikäli et, rekisteröidy ja lataa puhelimeesi K-Lataus-sovellus. Voit myös halutessasi tilata K-Lataus -tunnisteen, jonka voit vaikka ripustaa avainnippuun.
  • Etsi asiointiisi sopiva K-Lataus-asema sovelluksesta tai verkkosivuiltamme ja navigoi kohteeseen.
  • Valitse autoosi sopiva pistoke latauspisteelle saavuttuasi. Aloita lataus kytkemällä kaapeli autoon. Lataus alkaa automaattisesti, kun tunnistautuminen on onnistunut ja kaapeli on kytketty oikein.
  • Tunnistaudu latauspisteellä:
   • Kirjaudu sovellukseen, valitse kyseinen latauspiste (katso laitteessa oleva latauspisteen numero) ja paina ”aloita lataus” -painiketta. Seuraa näytöllä näkyviä ohjeita latauksen aloittamiseksi.
   • Vaihtoehtoinen tapa: Tunnistaudu latauspisteellä näyttämällä K-Lataus-tunnistettasi ja seuraa näytöllä näkyviä ohjeita latauksen aloittamiseksi. Huomioithan, että tunnistetta käyttämällä lataus myös lopetetaan samalla tunnisteella.
  • Latauksen aikana voit seurata latauksen etenemistä mobiilisovelluksellamme.
  • Lopeta lataus mobiilisovelluksella tai näyttämällä lukijalle tunnistettasi. Irrota kaapeli autosta. Valmista tuli!
 • Näin käytät peruslatauspistettä

  • Oletko jo K-Latauksen asiakas? Mikäli et, rekisteröidy ja lataa puhelimeesi K-Lataus-sovellus. Voit myös halutessasi tilata K-Lataus-tunnisteen, jonka voit vaikka ripustaa avainnippuun.

  • Etsi asiointiisi sopiva K-Lataus-asema sovelluksesta tai verkkosivuiltamme ja navigoi kohteeseen.
  • Kytke latauskaapeli kiinnittämällä ensiksi toinen pää autoosi ja sitten toinen pää latauslaitteeseen. Lataus alkaa automaattisesti, kun tunnistautuminen on onnistunut ja kaapeli on kytketty oikein. Huomioithan, että peruslatauspisteillä tarvitset ladataksesi oman kaapelin.
  • Tunnistaudu latauspisteellä:
   • Kirjaudu sovellukseen, valitse kyseinen latauspiste (katso laitteessa oleva latauspisteen numero) ja paina ”aloita lataus” -painiketta.
   • Vaihtoehtoinen tapa: Tunnistaudu latauspisteellä näyttämällä K-Lataus-tunnistettasi.
  • Latauksen aikana voit seurata latauksen etenemistä mobiilisovelluksellamme.
  • Lopeta lataus irrottamalla kaapeli autosta ja laitteesta. Valmista tuli. Muista ottaa kaapeli mukaasi!

Lataa K-Lataus-sovellus

 • Sähköpistoke -ikoni

  Lataa ja maksa helposti

 • search

  Löydä latausasemat läheltä ja katso vapaat latauspisteet

 • Paristo-ikoni

  Seuraa latauksen tilaa reaaliaikaisesti

Usein kysytyt kysymykset

 • Mitä lataaminen maksaa?

  Latauksen hinta muodostuu K-Lataus-asemilla kilowattitunti- ja aikaperusteisesti. Näet ajan tasalla olevan hintatiedon etusivulta kohdasta “Hinnasto” sekä sovelluksesta yksittäisen latauspisteen näkymästä. Muista lisätä K-Tunnuksesi alle myös Plussa-korttisi tiedot, jolloin maksullinen lataaminen kerryttää sinulle Plussa-pisteitä.

  Huomaathan, että kertamaksulla ladatessasi kortiltasi tehdään 30€ katevaraus. Lopullinen veloitus tapahtuu todellisen latauksen mukaan. Pankkisi saattaa edellyttää sinulta vahvan tunnistautumisen maksua suoritettaessa.

  K-Lataus-verkosto on käytettävissä laajasti myös roamingin eli niin sanotun verkkovierailun kautta. Voit siis käyttää K-Latauksen asemia myös muiden latauspalveluiden sovelluksilla tai lataustunnisteilla. Huomioithan, että toisen latauspalvelun kautta käytettynä hinnat voivat vaihdella. Useimmiten roamingin kautta hinta on kalliimpi.

 • Kuinka maksu suoritetaan?

  Rekisteröitymällä K-lataajaksi voit ladata puhelimeesi K-Lataus-sovelluksen ja tallentaa siihen maksukorttisi tiedot. Maksu hoituu tämän jälkeen automaattisesti antamaltasi kortilta. Kuukauden aikana kertyneet lataukset veloitetaan kokonaisuudessaan seuraavan kuun ensimmäisenä maanantaina.

  Mikäli olet tilannut myös K-Lataus-tunnisteen (RFID-tag) ja syöttänyt profiiliisi maksukortin tiedot, hoituu maksu automaattisesti myös tunnistetta käyttämällä. Huomaathan, että 14.9.2019 voimaan astuneen PSD2-direktiivin mukaisesti maksaminen saattaa satunnaisesti vaatia vahvistamisen, jolloin maksua ei voida veloittaa kortiltasi automaattisesti.

  Mikäli automaattinen veloitus ei syystä tai toisesta ole onnistunut, sinun tulee maksaa kertyneet lataukset sovelluksesta tai verkkosivuilta löytyvän oma profiili -kohdan kautta. Muistutamme tällöin asiasta sähköpostitse ja näet aina sovelluksestasi ajantasaisen tiedon maksun onnistumisesta. Sinulla on kuukauden vaihteen jälkeen 14 päivää aikaa maksaa edellisen kuun lataukset manuaalisesti. Mikäli maksu jostain syystä viivästyy, tilisi lukittuu. Ei hätää, tilisi ja K-Lataus tunnisteesi palautuvat käytettäväksi automaattisesti maksettuasi erääntyneen summan. Voit käydä katsomassa kuukauden avointa saldoasi omasta profiilistasi milloin vain.

  Lataaminen kertamaksulla

  • Mikäli et halua rekisteröityä K-Lataajaksi, voit aina myös maksaa latauksen kertamaksulla K-Lataus-sovelluksen tai verkkosivujen karttapalvelun avulla. Hae kartalta oikea latauspiste, jolla tahdon ladata (katso laitteessa oleva latauspisteen numero), klikkaa kohtaa ”aloita lataus pyyhkäisemällä” ja valitse maksutavaksi ”lataa kertamaksulla”. Palvelu pyytää tällöin lisäämään sähköpostiosoitteen mahdollisia ongelmatilanteita varten sekä hyväksymään palvelun käyttöehdot. Sen jälkeen palvelu pyytää antamaan maksukortin tiedot. Tietoja ei tallenneta jatkoa varten.
  • Huomaathan, että kertamaksulla ladatessasi kortiltasi tehdään 30€ katevaraus. Lopullinen veloitus tapahtuu todellisen latauksen mukaan. Pankkisi saattaa edellyttää sinulta vahvan tunnistautumisen maksua suoritettaessa.
 • Milloin lataus alkaa ja päättyy?

  K-Lataus-asemilla lataus alkaa, kun tunnistaminen on onnistunut (latauksen aloitus joko sovelluksella tai K-Lataus-tunnisteella) ja kaapeli on kytketty oikein. Lataustapahtuma kestää siihen asti, kunnes latauskaapeli irrotetaan. Latauskaapelin lukitus vapautuu, kun lopetat latauksen joko sovelluksella tai K-Lataus-tunnisteella. Sovellus näyttää latauksen yhteenvetonäkymän, kun lataus on päättynyt.

 • Miten kuukausittainen veloitus toimii käytännössä?

  Rekisteröityneenä K-Latauksen asiakkaana voit ladata sekä mobiilisovelluksella että K-Lataus-tunnisteella ja näet kuukauden lataukset sovelluksen Oma profiili -näkymästä. Kuukauden aikana kertyneet lataukset veloitetaan kokonaisuudessaan automaattisesti lisäämältäsi maksukortilta seuraavan kuun ensimmäisenä maanantaina.

  Huomaathan, että 14.9.2019 voimaan astuneen PSD2-direktiivin mukaisesti maksaminen saattaa satunnaisesti vaatia vahvistamisen, jolloin maksua ei voida veloittaa kortiltasi automaattisesti.

  Mikäli automaattinen veloitus ei syystä tai toisesta ole onnistunut, sinun tulee maksaa kertyneet lataukset sovelluksesta tai verkkosivuilta löytyvän Oma profiili -kohdan kautta. Muistutamme tällöin asiasta sähköpostitse ja näet aina sovelluksestasi ajantasaisen tiedon maksun onnistumisesta. Sinulla on kuukauden vaihteen jälkeen 14 päivää aikaa maksaa edellisen kuun lataukset manuaalisesti. Mikäli maksu jostain syystä viivästyy, tilisi lukittuu. Tilisi palautuu käytettäväksi automaattisesti maksettuasi erääntyneen summan. Voit käydä katsomassa kuukauden avointa saldoasi omasta profiilistasi milloin vain.

  Rekisteröitymättömät käyttäjät voivat aloittaa latauksen nettisivuilta tai sovelluksesta ja veloitus tapahtuu toteutuneen latauksen mukaan. Huomaathan, että kertamaksulla ladatessasi kortiltasi tehdään 30€ katevaraus. Lopullinen veloitus tapahtuu todellisen latauksen mukaan. Pankkisi saattaa edellyttää sinulta vahvan tunnistautumisen maksua suoritettaessa.

 • Miksi K-Latauksen latausmaksut veloitetaan kerran kuussa?

  Verkkomaksujen turvallisuutta parantava PSD2-maksupalveludirektiivi edellyttää 14.9.2019 lähtien satunnaisesti sekä aina yli 30€ verkkomaksuista asiakkaan vahvan tunnistamisen. Halusimme varmistaa, että palvelun käyttö on sujuvaa PSD2-direktiivin myötä sekä mobiilikäytöllä että K-Lataus-tunnistetta käytettäessä. Siksi palvelumme maksatus toimii 14.9.2019 alkaen niin, että kuukauden aikana kertyneet lataukset veloitetaan kokonaisuudessaan kerralla seuraavan kuun ensimmäisenä maanantaina.

 • Miksi lataus ei onnistu K-Plussa-kortilla?

  K-Lataus-verkosto muuttui maksulliseksi vuoden 2019 aikana, jonka jälkeen Plussa-kortti ei ole enää toiminut latauspisteillämme latausvälineenä. K-Latauksen asemien käyttäminen onnistuu käyttämällä K-Lataus- sovellusta tai K-Lataus-tunnistetta. Pääset rekisteröitymään K-Lataajaksi joko verkkosivuillamme, tai ladattuasi K-Lataus-sovelluksen. Sovellus on saatavilla IOS sekä Android-puhelimille – voit ladata sen itsellesi App Store:sta tai Google Play:sta.

  Rekisteröityneet asiakkaat saavat hintaedun, sekä voivat lisätä profiiliin maksukortin, jolloin maksu hoituu automattisesti taustalla. Sovelluksessa näet aina ajankohtaiset hintatiedot, yhteenvedon latauksesta sekä lataushistoriasi. Rekisteröityneet käyttäjät voivat lisätä profiiliinsa myös Plussa-kortin tiedot, jolloin maksullinen lataaminen kerryttää automaattisesti Plussa-pisteitä. Voit myös halutessasi tilata sovelluksesta tai verkkosivuiltamme K-Lataus-tunnisteen. Voit käyttää K-Latauspisteitä myös muilla latauspalveluilla. Muiden latauspalveluiden hintatiedot näkyvät kunkin palvelun sovelluksessa.

  Muistathan, että asiakaspalvelumme auttaa sinua aina mielellään askarruttavissa asioissa.

 • Mikä on K-Lataus-sovellus ja kuinka se toimii?

  K-Lataus-sovelluksella pääset näppärästi hallinnoimaan asiakastiliäsi, etsimään sinulle sopivan latauspisteen sekä aloittamaan ja lopettamaan latauksen. Muistathan lisätä maksukortin tiedot asiakastilillesi, jotta lataaminen on mahdollista. Näet myös aina latauksen lopetettuasi yhteenvedon lataustapahtumasta sekä lataushistoriasi. Sovellusta käyttämällä pysyt halutessasi jatkuvasti sisäänkirjautuneena, jolloin latauksen aloittaminen onnistuu kätevästi muutamalla painalluksella. Sovellus on saatavilla mobiililaitteeseesi App Store:sta tai Google Play:sta.

  Sovelluksesta tutut ominaisuudet löydät myös käyttämällä palvelua verkkosivuiltamme – pääset mm. hallinnoimaan asiakastiliäsi, lisäämään maksukorttisi, etsimään sopivia asemia sekä tarkastelemaan lataushistoriaasi. Verkkosivuilla ominaisuudet toimivat parhaiten Chrome, Safari, Microsoft Edge ja Firefox –selaimilla, mutta suosittelemme lataamaan sovelluksemme, jotta palvelumme käyttö olisi mahdollisimman sujuvaa.

 • Tilini on lukittu, mitä teen?

  Todennäköisin syy tilin lukkiutumiseen on se ettemme ole saaneet maksusuoritusta edellisen kuukauden latauksistasi.

  Kuukauden aikana kertyneet lataukset veloitetaan automaattisesti lisäämältäsi maksukortilta seuraavan kuun ensimmäisenä maanantaina. Mikäli automaattinen veloitus ei syystä tai toisesta ole onnistunut, sinun tulee maksaa kertyneet lataukset sovelluksesta tai verkkosivuilta löytyvän oma profiili -kohdan kautta.

  Sinulla on kuukauden vaihduttua 14 päivää aikaa maksaa edellisen kuun lataukset, ennen kuin tilisi lukkiutuu. Tilisi ja K-Lataus-tunnisteesi vapautuvat käyttöösi automaattisesti maksettuasi erääntyneen summan. Automaattisen maksun epäonnistuttua saat asiasta tiedon sähköpostiisi sekä sovelluksessa. Voit käydä katsomassa kuukauden avointa saldoasi omasta profiilistasi milloin vain.

  Mahdollisissa ongelmatilanteissa ole yhteydessä K-Latauksen asiakaspalveluun 0207 350 333 (8,4 snt/min).

 • Voinko vaikuttaa sovelluksen kehitykseen?

  Sujuvan sähköisen liikkumisen mahdollistaminen on meillä tärkeää, joten kehitämme sovellusta jatkuvasti vastaamaan paremmin sinun tarpeitasi. Arvostamme siten kaikkea saamaamme palautetta - lähetäthän sitä meille, jos mieleesi tulee toiveita tai kehitysehdotuksia!

  Voit lähettää palautetta sovelluksessa oman profiilin kautta ”Tarvitsetko apua”-kohdasta.

 • Mitä tarkoitetaan eri lataustyypeillä?

  K-Lataus tarjoaa perus-, pika- ja suurteholatausta. Peruslatureista on mahdollista ladata 11-22 kW:n teholla ja pikalatureista enintään 50 kW:n latausteholla.

  K-Latauksen suurteholaturit tarjoavat jopa 100-200 kW lataustehoa. Suurteholaturissa on mahdollista ladata useampaa autoa samaan aikaan. Huomaathan, että tällöin laturin tarjoama teho jakautuu autojen kesken.

 • Mikä on IONITY-latausasema ja miten sitä käytetään?

  IONITY-latausasema on suurteholataukseen kykenevä erillinen latausasema, joka on nyt myös K-Latauksen asiakkaiden käytettävissä. IONITY-suurteholatausasema tarjoaa parhaimmillaan 350kW lataustehon. Mikäli sähköauto voi hyödyntää aseman koko lataustehoa, 15 minuutissa voi ladata noin 300 kilometrin ajomatkan, joten pidempikin ajomatka onnistuu sujuvasti.

  IONITY-latausasemilla lataaminen hoituu IONITY:n oman sovelluksen lisäksi näppärästi K-Lataus-sovelluksella tai -tunnisteella. Löydät IONITY:n suurteholatausasemat K-Latauksen kartalta, jonne ne on merkattu IONITY:n lintuikonilla.

  Huomaathan, että mahdollisissa ongelmatilanteissa IONITY-asemilla sinua palvelee IONITY:n oma asiakaspalvelu, jonka numeron löydät sovelluksesta yksittäisen latauspisteen näkymästä.

 • Voiko K-Lataus-verkostoa käyttää myös muilla latauspalveluilla?

  K-Lataus-verkosto on käytettävissä laajasti myös roamingin eli niin sanotun verkkovierailun kautta. Voit siis käyttää K-Latauksen asemia myös muiden latauspalveluiden sovelluksilla tai lataustunnisteilla. Huomioithan, että toisen latauspalvelun kautta käytettynä hinnat voivat vaihdella. Useimmiten roamingin kautta hinta on kalliimpi.

  Mikäli käytät K-Lataus-verkostoa roamingin kautta ja havaitset ongelmia sovelluksessa tai laskutuksessa, otathan yhteyttä kyseisen palveluntarjoajan asiakaspalveluun. Mikäli itse K-Latauksen latauslaitteessa ilmenee ongelmia, K-Latauksen asiakaspalvelu auttaa mielellään.

 • Miten kertalataus onnistuu?

  K-Lataus-asemilla voit myös ladata kertamaksulla ilman rekisteröitymistä. Kertamaksatus onnistuu joko sovelluksella tai verkkosivujemme kautta.

  Halutessasi maksaa kertamaksulla toimi seuraavasti: Aloita hakemalla verkkosivuiltamme oikea latauspiste, jolla tahdot ladata (katso laitteessa oleva latauspisteen numero), klikkaa kohtaa ”aloita lataus pyyhkäisemällä” ja valitse maksutavaksi ”lataa kertamaksulla”. Palvelu pyytää tällöin lisäämään sähköpostiosoitteen mahdollisia ongelmatilanteita varten sekä hyväksymään palvelun käyttöehdot. Sen jälkeen palvelu pyytää antamaan maksukortin tiedot. Tietoja ei tallenneta jatkoa varten.

  Mikäli lataat asemillamme useammin kuin kerran, suosittelemme rekisteröitymään asiakkaaksi ja lataamaan sovelluksen, jotta lataamisesi olisi mahdollisimman sujuvaa sekä pääset hyötymään asiakashinnoistamme.

  Näet ajan tasalla olevan hintatiedon etusivulta kohdasta ”Hinnasto” sekä sovelluksesta yksittäisen latauspisteen näkymästä. Huomaathan, että kertamaksulla ladatessasi kortiltasi tehdään 30€ katevaraus. Lopullinen veloitus tapahtuu todellisen latauksen mukaan. Pankkisi saattaa edellyttää sinulta vahvan tunnistautumisen maksua suoritettaessa.

 • Miten löydän K-Lataus-asemat?

  Löydät kaikki K-Lataus-asemat sovelluksesta tai verkkosivujen karttapalvelustamme, josta voit katsoa myös ajo-ohjeet valitsemallesi latausasemalle.

  Rakennamme latausverkostoamme jatkuvasti, ja avaamme säännöllisesti uusia K-Lataus-asemia. Tilaathan uutiskirjeemme, jotta pysyt aina uutistemme etulinjassa.

 • Kuinka voin aloittaa lataamisen?

  Ladataksesi autosi rekisteröidy ensin asiakkaaksi, lataa K-Lataus-sovellus ja lisää profiiliisi maksukorttisi tiedot. Voit tällöin aloittaa ja lopettaa latauksen sekä seurata omia lataustapahtumiasi sovelluksen avulla.

  Rekisteröitymisen jälkeen voit myös halutessasi tilata K-Lataus-tunnisteen (RFID-tunniste), jonka avulla voit aloittaa ja lopettaa latauksen laitteilla. Mikäli olet lisännyt sovellukseen myös maksukortin, hoituu maksu automaattisesti myös tunnistetta käyttämällä.

 • Kuinka nopeasti autoni latautuu?

  Latausnopeuteen vaikuttavat niin autosi kuin latauslaitteen ominaisuudet.

  K-Latauksen peruslatureista on mahdollista ladata 11-22 kW:n teholla, pikalatureista enintään 50 kW:n latausteholla ja suurteholatureista 100-200 kW:n teholla. Toteutuva latausteho riippuu useasta eri tekijästä, kuten autosi kyvystä ottaa sähköä vastaan, akun lämpötilasta sekä lataushetkellä akuissa olevan varauksen määrästä. Autamme mielellämme monessa sähköautoiluun liittyvässä asiassa, mutta autoosi liittyvistä ominaisuuksista saat parhaiten tietoa automerkkisi yhteyshenkilöiltä, kuten myyjältä tai automerkkisi asiakaspalvelusta.

  Esimerkiksi 100 kW:n tehoisella suurteholatauspisteellämme täyssähköisen ID.4:n toimintamatkaa saa lisättyä 30 minuutin latauksella lähes 300km.

 • Kuinka toimia, kun lataus ei käynnisty?

  Jos autosi ei lataa, varmistathan ensiksi, että auton latauskaapeli on kytketty oikein ja pohjaan asti. Kokeile aloittaa lataus uudestaan sovelluksella tai näyttämällä K-Lataus-tunnistettasi uudestaan lukijalle. Varmistathan myös, että maksukorttisi on voimassa tai, että edellisen kuukauden latausten automaattinen veloitus on onnistunut. Näet mahdollisen avoimen saldosi sovelluksesta omasta profiilistasi.

  Mikäli lataus ei vieläkään käynnisty, pyydämme sinua olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme puhelimitse numerossa 0207 350 333 (8,4 snt/min) tai lähetä palautetta täältä.

  Mahdollisissa IONITY-latausasemien ongelmatilanteissa sinua palvelee IONITY:n asiakaspalvelu, jonka numeron löydät sovelluksesta yksittäisen latauspisteen näkymästä.

 • Mistä tiedän, mitä latauskaapelia käyttää?

  Peruslatauspisteellämme tarvitset oman latauskaapelin. Latauskaapelin latauspisteeseen kytkettävän liittimen tulee olla muodoltaan type2 ja autoon kytkettävän liittimen autostasi riippuen joko type1 tai type2.

  Kaikissa pika- ja suurteholatauspisteissämme on jo valmiiksi käyttöösi tarkoitettu kaapeli, eikä sinun tarvitse tehdä muuta kuin tuoda autosi lataukseen.

 • Tarvitsenko oman latauskaapelin latausta varten?

  Peruslatauspisteellä tarvitset oman type2-latauskaapelin.

  K-Latauksen pika- ja suurteholatauspisteellä et tarvitse omaa latauskaapelia. Pika- ja suurteholatauspisteet ovat varustettu latauskaapeleilla. Tarkemmat latauspistokkeiden tyypit löytyvät kohteittain K-Lataus sovelluksesta.

 • Kuinka voin irtisanoa asiakassopimukseni?

  Mikäli haluat päättää K-Lataus-asiakkuutesi, kirjaudu ensiksi palveluun K-Latauksen sovelluksella tai verkkosivun karttapalvelussa. Mene kohtaan ”Oma profiili” ja klikkaa alareunasta painiketta ”Ota yhteyttä”. Valitse tämän jälkeen ”Asiakassopimuksen irtisanominen” ja seuraa ohjeita.

  Huomaathan, että K-Lataus-asiakkuutesi päätetään seuraavan kuun lopussa, kun meneillään olevan kuukauden lataukset on veloitettu ja maksettu. Mikäli kuun vaihteessa tapahtuva automaattinen veloitus ei syystä tai toisesta ole onnistunut, sinun tulee maksaa kertyneet lataukset sovelluksesta tai verkkosivuilta löytyvän oma profiili -kohdan kautta. Saat vahvistuksen sähköpostilla, kun asiakkuutesi päätetään.

x

Anna palautetta

Kehitämme palveluitamme jatkuvasti asiakkaidemme toiveiden ja tarpeiden mukaan. Annathan siis meille palautetta, jotta voimme kehittää toimintaamme.

Hups, nyt taisivat kaapelit mennä ristiin, ja palautteesi lähettämien epäonnistui. Kokeilethan hetken kuluttua uudelleen. Mikäli palautteen lähetyksessä on vielä ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme numerossa 0207 350 333.
Kiitos viestistäsi!
Lähetä
x

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaamalla uutiskirjeemme saat säännöllisesti tietoa ja uutisia K-Lataus-verkoston rakentamisesta sekä siihen liittyvistä palveluista. Voit perua tilauksen milloin haluat. Pysy siis uutistemme etulinjassa ja tilaa uutiskirjeemme!

Hups, nyt taisivat kaapelit mennä ristiin, ja uutiskirjeen tilaaminen ei onnistunut. Kokeile hetken päästä uudestaan. Mikäli tilaamisessa on vielä ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.
Kiitokset uutiskirjeemme tilaamisesta!
Lähetä
x

Tilaa K-Lataus-tunniste

Hienoa, että haluat K-Lataajaksi! Pääset käyttämään latauslaitteita tilaamalla ilmaisen K-Lataus-tunnisteen, jonka voit ripustaa vaikkapa autosi avaimeen. K-Lataus-tunniste lähetetään sinulle toimittamalla se antamaasi osoitteeseen viikon sisällä. Saat onnistuneesta tilauksesta vahvistuksen K-Tunnuksen luomisen yhteydessä rekisteröimääsi sähköpostiosoitteeseen.

Hups, jokin meni pieleen tunnisteesi tilaamisessa. Kokeile hetken päästä uudelleen. Mikäli tilaamisessa on ongelmaa, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme numerossa 0207 350 333 tai lomakkeella.
K-Lataus-tunnisteen tilaus onnistui. Toimitamme sen sinulle viikon sisällä. Tarkistathan vielä tilausvahvistuksen sähköpostistasi. Huomioithan, että vahvistuksen saapumisessa voi kestää muutamia tunteja.
Lähetä