Ajankohtaista

Mikä on K-Lataus?

Artikkelin kuva

K-Lataus on koko maan kattava sähköautojen latausverkosto, joka laajenee jatkuvasti avaamalla uusia asemia ympäri Suomen luodakseen sujuvampaa sähköistä liikkumista. Latausasemat sijaitsevat kauppojen ja palveluiden välittömässä läheisyydessä, joten voit ladata sähkö- tai hybridiautosi uusiutuvalla energialla esimerkiksi kauppareissun yhteydessä.

K-Lataus täydentää suomalaista latausverkostoa merkittävästi ja kasvattaa julkista pikalatausverkostoa peräti yli 50 %. K-Latauksen latausasemia jo yli 60 kaupan yhteydessä eri puolilla Suomea, ja tavoitteena on, että vuoden loppuun mennessä K-Lataus-verkostossa on jo lähes 400 latauspistettä yli 70 K-kaupan yhteydessä.

Tiesitkö, että kaikki K-Lataus -asemilta ladattava sähkö on 100% uusiutuvista lähteistä? K-ryhmä on samalla Suomen suurin aurinkosähkön tuottaja sekä käyttäjä. Noin kolmenkymmenen K-kaupan katolta voi löytää myös oman aurinkovoimalan.

K-Lataus asemien käyttö onnistuu kätevästi käyttämällä valintasi mukaan joko K-Lataus-sovellusta tai K-Lataus-tunnistetta. Pääset rekisteröitymään K-Latauksen käyttäjäksi verkkosivuillamme, tai ladattuasi K-Lataus-sovelluksen. Sovellus tarjoaa latauspalvelun ohella ajankohtaiset hintatiedot, yhteenvedon viimeisimmästä latauksestasi, lataushistoriasi sekä mahdollisuuden kuittien lähetykseen. Sovellus on saatavilla iOS- sekä Android-puhelimille. Voit ladata sovelluksen helposti Apple App Storesta tai Google Play -kaupasta.

Rekisteröityneenä asiakkaana saat latauksiin hintaedun, sekä voit lisätä profiiliisi maksukortin, jolloin kuukauden aikana kertyneet lataukset veloitetaan automaattisesti seuraavan kuun ensimmäisenä arkipäivänä. Katso tarkemmat hintatiedot täältä. Rekisteröityneenä käyttäjänä voit myös liittää profiiliisi Plussa-korttisi tiedot, jolloin maksullinen lataaminen kerryttää automaattisesti Plussa-pisteitä. K-Lataus asemilla voit halutessasi ladata myös ilman rekisteröitymistä kertamaksulla. Lue lisää kertamaksusta täältä.

Verkostomme laajenee jatkuvasti, joten tilaamalla uutiskirjeemme saat ajankohtaisimmat uutiset ensimmäisten joukossa. Muistathan myös, että asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään kaikissa askarruttavissa asioissa ympäri vuorokauden: 0207 350 333 (8,4 snt/min) tai Ohjeet-osiosta

Sinua saattaa kiinnostaa myös

Näytä kaikki
x

Anna palautetta

Kehitämme palveluitamme jatkuvasti asiakkaidemme toiveiden ja tarpeiden mukaan. Annathan siis meille palautetta, jotta voimme kehittää toimintaamme.

Hups, nyt taisivat kaapelit mennä ristiin, ja palautteesi lähettämien epäonnistui. Kokeilethan hetken kuluttua uudelleen. Mikäli palautteen lähetyksessä on vielä ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme numerossa 0207 350 333.
Kiitos viestistäsi!
Lähetä
x

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaamalla uutiskirjeemme saat säännöllisesti tietoa ja uutisia K-Lataus-verkoston rakentamisesta sekä siihen liittyvistä palveluista. Voit perua tilauksen milloin haluat. Pysy siis uutistemme etulinjassa ja tilaa uutiskirjeemme!

Hups, nyt taisivat kaapelit mennä ristiin, ja uutiskirjeen tilaaminen ei onnistunut. Kokeile hetken päästä uudestaan. Mikäli tilaamisessa on vielä ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.
Kiitokset uutiskirjeemme tilaamisesta!
Lähetä
x

Tilaa K-Lataus-tunniste

Hienoa, että haluat K-Lataajaksi! Pääset käyttämään latauslaitteita tilaamalla ilmaisen K-Lataus-tunnisteen, jonka voit ripustaa vaikkapa autosi avaimeen. K-Lataus-tunniste lähetetään sinulle toimittamalla se antamaasi osoitteeseen viikon sisällä. Saat onnistuneesta tilauksesta vahvistuksen K-Tunnuksen luomisen yhteydessä rekisteröimääsi sähköpostiosoitteeseen.

Hups, jokin meni pieleen tunnisteesi tilaamisessa. Kokeile hetken päästä uudelleen. Mikäli tilaamisessa on ongelmaa, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme numerossa 0207 350 333 tai lomakkeella.
K-Lataus-tunnisteen tilaus onnistui. Toimitamme sen sinulle viikon sisällä. Tarkistathan vielä tilausvahvistuksen sähköpostistasi. Huomioithan, että vahvistuksen saapumisessa voi kestää muutamia tunteja.
Lähetä